關於部落格
  • 25

    累積人氣

  • 0

    今日人氣

    0

    追蹤人氣

Hvordan


Tilmeld dig Wishmo her på siden


JA TAK!

Læs resten af betingelserne her

Sidste vindere:

3. Svar på quiz spørgsmål via sms
Når du har valgt kategori og aktiveret den ved at sende det pågældende KODEORD + KATEGORI, er quizzen sat i gang og du vil kort efter modtage det første spørgsmål via SMS, som kunne se sådan ud:
————————————-
SPORTQUIZ – SPØRGSMÅL 1/3
Hvem vandt VM i fodbold i år 2004?
svar KODEORD 1A for Italien
svar KODEORD 1B for Grækenland

Der findes en vinder hver eneste måned og vinderen er den deltager, som har haft den hurtigst korrekte quizgennemførsel ud af alle månedens quizzer – det vil sige, vinderen er den som har gennemført en quiz hurtigst og samtidig svaret rigtigt på alle spørgsmålene. Vinderen kan efterfølgende vælge i mellem alle de forskellige valgfri præmier som du finder her på siden, under menupunktet PRÆMIER.


本文出自: vil gerne tilmelde mig Wishmo Quizservice og få chancen for at vinde en af de mange præmier – jeg modtager første quizinvitation og vinderchance med det samme.

2. Du modtager 2 quiz invitationer via sms hver uge
Lige så snart at du har tilmeldt dig og valgt én af de to betalingsmetoder, vil du straks begynde at modtage quiz invitationer på din mobiltelefon, via SMS, hver eneste uge, så længe du er medlem. En quiz invitation på din mobiltelefon kunne se sådan ud:
————————————-
QUIZINVITATION
Tirsdagssquizzen er nu startet – vælg kategori og aktiver den ved at sende et af nedenstående kodeord:

Hvad er Wishmo?


loading

Svar rigtigt og hurtigst og vind valgfri præmier

… så snart du er klar, sender du dit svar tilbage, f.eks. KODEORD 1B, og du vil kort efter modtage quizzens næste spørgsmål, hvilket du så svarer på og modtager et nyt, etc. ; når du har svaret på quizzens sidste spørgsmål, vil du modtage en besked om at quizzen er gennemført og at vi har registreret dine svar og svartider.

KODEORD + KENDTE / SPORT / MUSIK / VIDEN, svar f.eks.: KODEORD SPORT

1. Tilmeld dig Wishmo her på siden
Du tilmelder dig vores quizservice ved at udfylde dit mobilnummer og e-mailadresse, samt vælger din ønskede quizkategori for din første quiz (du kan altid vælge en ny kategori fra quiz til quiz), i formularen ude til højre. Herefter, registrer vi dig som medlem og du får tilsendt en email med et login til vores hjemmeside, se login funktion øverst i højre hjørne, og tilbyder dig samtidig muligheden for at registere dit kreditkort med det samme (bemærk, at der ikke vil blive trukket nogle penge før at dine 14 dages gratis medlemskab er forbi) eller at du kan få en regning tilsendt efter dine 14 dages gratis medlemskab.

 
Vinder

Vindere


Du modtager 2 quiz invitationer via sms hver uge

Her finder du mere information om hvad Wishmo er og hvordan det virker.

Pris, kun 12 kr. per modtaget quizinvitation.

Wishmo er en Quizservice, som, via SMS, leverer underholdende, spændende og interessante quizzer, bestående af minimum 3 sammenhængende quizspørgsmål, direkte til din mobiltelefon, og giver dig mulighed for at teste din paratviden indenfor forskellige kategorier – samtidig, giver vi dig, som et færdighedsspil, muligheden for at vinde en af vores mange valgfri præmier.

相簿設定
標籤設定
相簿狀態